FATİH ALTAYLI'YA SERT TEPKİ... - Bizim Medya | Bartın Haber | Bartın Firma Rehberi | Bartın Reklam |Bizim Medya | Bartın Haber | Bartın Firma Rehberi | Bartın Reklam |

18 Ekim 2024 - 16:16

FATİH ALTAYLI’YA SERT TEPKİ…

Son Güncelleme :

29 Aralık 2023 - 13:25

68 views
FATİH  ALTAYLI’YA SERT TEPKİ…

BARTIN– Adalet Sarayı’nın önünde  basın toplantısı gerçekleştiren Sivil İrade Platformu, Fatih Altaylı için tepkisini açıkladı:

23 Aralık Cumartesi günü “Bartın Gazze ve Filistin İçin Yürüyor” sloganıyla yapmış olduğumuz ses getiren yürüyüşümüz hakkında gazeteci müsveddesi Fatih Altaylı’nın ağza alınmayacak hakaretlerine dair Bartın Cumhuriyet Başsavcılığı’na yaptığımız çok sayıda suç duyurusunu Bartın halkına ve Türkiye’ye duyurmak için bir araya geldik.

Türkiye’nin birçok ilinde günler öncesinden organize edilen basın açıklamaları gibi Bartın’daki yürüyüş de Gazze halkının acılarını dünyaya duyurmak için farkındalık oluşturma gayreti taşıyordu. Yürüyüş duyurusunun ardından katil PKK’nın hedef alması sonucu Irak’ın kuzeyinden gelen haberlerin ardından yürüyüşümüz hakkında dezenformasyon bombardımanı başladı. Bu meşum işin başını ise Fatih Altaylı çekti.

İslami hassasiyetlere sahip olan insanların katil PKK ve onun İslam dışı ideolojisi ile bir araya gelmesi hiçbir şekilde mümkün değilken sol-Kemalist kesimler Gazze direnişi sebebiyle oluşan farkındalığı baltalamak için akıl ve ahlak dışı ithamlarla Müslümanları hedef aldılar.

Emperyalizmin işbirlikçisi olan katil PKK ile Filistin halkının toprakları üzerinde ABD’nin temsilcisi gibi hareket eden Siyonist çete arasında hiçbir fark bulunmamaktadır. Siyonistler de tıpkı katil PKK gibi bu topraklarda işgalin, batılılaşmanın ve terörün temsilcileridirler. İkisinin de arkasında aynı güç vardır ve ikisi de İslam düşmanlığıyla hareket etmektedirler. Bu sebeple Gazze’deki vahşeti kınayan insanlara yönelik “PKK’ya hiçbir şey söylemiyorlar” iftirası saçmalıktan başka bir şey değildir!

Ankara ve İstanbul’daki eylemlerde olduğu gibi Bartın’daki yürüyüşümüzde de “Katil İsrail, Katil PKK”, “Katil ABD işbirlikçi PKK” sloganları atılmış ve yapılan basın açıklamasında da vahşet örgütü PKK’nın saldırısı telin edilmiştir. Fatih Altaylı bu tarz söylemlerle 28 Şubat sürecinden beri üstlendiği görevini ifa etmektedir. Altaylı’nın Türkiye’de bir kaos çıkartmak için özellikle mültecileri hedef göstererek toplumsal huzuru yerle bir etmek istediği bilinmeyen bir husus değildir! Yalan söylemeyi alışkanlık haline getirmiş istediğine istediği hakarete edebileceğini düşünen bir müfteriden daha fazlası da beklenemez!

Ancak Fatih Altaylı’nın tezviratlarına karşı nerede durduğumuz artık ne kadar insan olduğumuzla alakalı bir mesele haline gelmiştir. Altaylı’nın terbiyesizliğine karşı yargı ve emniyet güçleri gereken adımları atmak zorundadır. Dezenformasyon üreterek insani ve vicdani çağrıları tahfif etmeye çalışan bir müptezel hakkında devletin kurumları gereken adımları atmazsa toplumdan ne yapması beklenmektedir? Fatih Altaylı’nın hakaretlerini sineye çekmesi mi?

Farklı düşüncelerden ve hayat görüşlerinden yüzlerce insanın katıldığı yürüyüşler hakkında ahlaka ve edebe sığmayan hakaretleri sıralayan bir zavallının hesap vermesi Türkiye’de yaşayan herkesin adalete ve yargıya olan güvenini tazeleyecektir. Bartın Sivil İrade Platformu olarak gazeteci müsveddesi Fatih Altaylı hakkındaki suç duyurusundan elde edilecek olan gelirin şehit aileleri ve Gazzeli kardeşlerimiz yararına kullanılacağını da bu vesileyle kamuoyuna ilan ediyoruz! ” dedi.

YORUM YAP

reklam
reklam